Descopera Pitestiul altfel (2014) [29 aprilie 2014]

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul  Tipareste stirea  Trimiteti aceasta stire prin e-mail, unui prieten
Descopera Pitestiul altfel (2014)
Clubul Rotary Pitesti a desfasurat proiectul "Descopera Pitestiul altfel" in perioada 7-11 aprilie 2014, perioada in care elevii din ciclul primar si gimnazial s-au aflat in Programul "Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!".

In acest proiect au fost implicati elevi ai scolilor din sate ale judetului Arges. Rezultatele la concursul de eseuri "Ce-mi doresc sa fac peste 10 ani" au fost cele pe baza carora elevii s-au calificat pentru participarea la proiectul Clubului Rotary Pitesti. Astfel elevi ai scolilor din Cicanesti, Nucsoara, Valeni - Podgoria, Mozaceni - Vale si Corbi au primit drept premiu o excursie de o zi la Pitesti. Insotiti de cadre didactice sub indrumarea carora isi desfasoara activitatea scolara si de membri ai Clubului Rotary Pitesti, mai mult de 100 de copii au vizitat Muzeul Judetean Arges, Planetariul, Biblioteca Judeteana, Primaria Municipiului Pitesti, Prefectura Arges, Universitatea din Pitesti si Gradina Zoologica. 

Clubul Rotary Pitesti a oferit grupurilor de copii transportul, a organizat vizitarea obiectivelor incluse in program si intalniri cu personalitati ale comunitatii noastre. In timpul mesei de pranz a avut loc si o intalnire cu membri ai Clubului Interact Pitesti, club sprijinit si indrumat de catre  Clubul Rotary Pitesti, ai carui membri au varsta intre 12 si 18 ani. Pentru toti elevii participanti, Clubul Rotary Pitesti a pregatit cadouri (genti, tricouri, caiete, pixuri si insigne) ce le-au fost inmanate de colegii lor mai mari, membri ai Clubului Interact.

Implicarea membrilor Clubului Rotary Pitesti intr-un astfel de proiect este determinata de dorinta lor de a se implica activ, impreuna cu toti prietenii clubului, in construirea unui viitor mai bun pentru comunitatea din care facem parte.

Alte noutati:
Voluntari in lumea copiilor (2014)
Concursul National de Oratorie "Demostene" (2014)
Dinti frumosi, copii sanatosi (2014)
Infiintarea Clubului RotaKids Pitesti (2014)
Vizita Guvernatorului Rotary District 2241 - Romania si Republica Moldova (2014)
Asezamant Bascov (2012)
Burse de merit (2012-2013)
Zambeste, suntem langa tine! (2012)
Concertul Aniversar "15 ani Rotary Club Pitesti" (2013)
Patuturi Neonatologie Spitalul Judetean Arges (2013)